Even voorstellen:

Mijn naam is Kees Dorsman, fotograaf en eigenaar van de websites: https://bestbekeken.com en https://sportiefinbeeld.nl.

Welke persoonlijke gegevens worden verzameld en waarom?

Reacties

Bezoekers kunnen geen reacties achterlaten op de site, waardoor dergelijke gegevens ook niet bewaard worden. Wel kan het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent opgeslagen worden om te helpen spam te detecteren.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien. Momenteel kan uitsluitend de site beheerder afbeeldingen uploaden naar deze website.

Contactformulieren

Er zijn op deze website nog geen contactformulieren aanwezig.

Cookies

Wanneer je mogelijk in de nabije toekomst een reactie achterlaat op deze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit is voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Voorlopig is dit nog niet mogelijk.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie wordt jouw data gedeeld?

Aangezien er op deze website geen formulieren zijn, worden er geen ingevulde gegevens opgeslagen en derhalve worden er ook geen door jou verstrekte gegevens met andere partijen gedeeld.

Jouw contactinformatie

Er wordt nog geen contactinformatie op deze website opgeslagen.

Aanvullende informatie

Hoe jouw data beveiligd wordt

Dit is nog niet van toepassing omdat er geen gegevens verstrekt hoeven te worden om gebruik te maken van deze website. De website is uitsluitend bedoeld is als portfolio van de fotograaf.